Nieuws

Vacature Commercieel Marktonderzoeker (32-40 uur)

Wij zijn: een succesvolle organisatie met ambitie en leuke collega’s
Wij zoeken: de schakel tussen onze onderzoek- en salesafdeling
Wij bieden: een veelzijdige functie met veel dynamiek

 

 

Wie zijn wij?

Kien biedt kwalitatief hoogwaardig marktonderzoek. We houden ons bezig met alle vormen van kwantitatief onderzoek. Van één losse vraag tot jarenlange monitors; online, telefonisch, schriftelijk en hybride. We maken daarbij veel gebruik van ons eigen consumenten-, B2B en kinderpanel, PanelWizard. Recent introduceerden we bovendien Factsnapp, een unieke tool voor het razendsnel zelf uitvoeren van online marktonderzoek.

 

We kijken naar marktonderzoekoplossingen vanuit de wens van de klant, gecombineerd met onze eigen technische kracht en niet per se vanuit traditie en gebruiken.

 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Uit ons klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat de geleverde kwaliteit ook wordt gewaardeerd. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6.

 

De interne structuur bij Kien is erg plat en formele vergaderstructuren zijn ons vreemd. Dit komt niet alleen de snelheid ten goede, maar ook ieders persoonlijke drive iets moois van het onderzoek te maken.

 

 

Voor onze vestiging in Groningen, zijn we per direct op zoek naar een Commercieel Marktonderzoeker voor 32 tot 40 uur per week.

 

 

Wat ga je voor ons doen?

Als eerste ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct afhandelen van offerte-aanvragen. Essentieel is het vertalen van de klantbehoefte naar een concrete en heldere onderzoeksvraag, waarna je een bijpassende offerte opstelt.

 

Daarna is het jouw taak de projecten die je hebt binnengehaald zorgvuldig over te dragen aan de marktonderzoekers, zodat de overgang van het sales- naar het onderzoekstraject voor zowel de klant als je collega’s soepel verloopt.

 

Je zorgt daarbij dat je steeds op de hoogte bent van de omvangrijke projectplanning, zodat je weet waar ruimte ligt en eventuele knelpunten tijdig signaleert.  

 

Tot slot ben je zelf ook actief als marktonderzoeker. In die rol redigeer en programmeer je bijvoorbeeld vragenlijsten, controleert data en bereid rapporten voor.

 

In de praktijk ben je ongeveer de helft van je tijd bezig met de intake van nieuwe projecten en de andere helft met het uitvoeren van marktonderzoek.

 

 

Waarom zou je dat bij ons willen doen?

  • Grote verscheidenheid aan mooie projecten voor kleine en grote klanten
  • Ruimte om eigen creativiteit en ideeën in te brengen
  • Flexibele werktijden
  • Gevestigd bureau, met tevreden klanten
  • Informele, transparante werksfeer
  • Samenwerking in een gevarieerd team met leuke collega’s
  • Ruimte om je te ontwikkelen
  • Sportregeling
  • Overurenregeling
  • En natuurlijk onze overheerlijke koffie van versgemalen bonen

 

 

Wat heb je daarvoor nodig?

Overzicht, nauwkeurigheid en stressbestendigheid zijn van groot belang aangezien je altijd aan vele trajecten tegelijk werkt. Je moet van aanpakken houden en snel kunnen schakelen, niet alleen tussen verschillende klanten en projecten, maar ook tussen de verschillende werkzaamheden die je uitvoert. Terwijl klanten en collega’s continu vragen en verzoeken bij je neerleggen, houd jij het hoofd koel en handel je deze verzoeken en je eigen actiepunten gestructureerd af.

 

Je bent contactueel erg sterk en hebt de zogenaamde gunfactor. Je kunt ideeën en afspraken heel helder en bondig communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands.

 

De functie is nieuw in onze organisatie, dus je krijgt de ruimte hier deels je eigen invulling aan te geven. We verwachten daarin van jou initiatief en creativiteit.

 

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau (verkregen door opleiding en/of werkervaring). Daarnaast heb je bij voorkeur minimaal 1 jaar ervaring als (junior) marktonderzoeker. Je bent handig met een computer en maakt je nieuwe programma’s snel eigen. Tot slot ben je een fijne collega, slim en een harde werker!

 

 

Hoe kun je reageren?

Geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie en cv vóór 10 februari 2020 naar vacatures@kienonderzoek.nl.
Meer informatie is te verkrijgen via dit e-mailadres of telefonisch bij Marjolein Blauwiekel, 050-3171777.

 

De sollicitatiegesprekken vinden naar verwachting plaats in week 8 en/of 9.

 

Door te solliciteren naar deze functie, geef je Kien toestemming om alle door jou verstrekte persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken voor het afhandelen van de sollicitatieprocedure. Je gegevens worden vier weken na afronding van deze sollicitatieprocedure verwijderd.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Kien B.V.
Marjolein Blauwiekel, Office Manager
Westerkade 15-5
9718 AS Groningen
050-3171777
vacatures@kienonderzoek.nl