Ons team

Kien medewerkers

Maaike Jongsma, projectleider

Een vrolijke en enthousiaste projectleider, die geen blad voor de mond neemt. Hoewel Maaike uit het oosten van het land komt, heeft ze een haast Groningse nuchterheid. Door haar energie en leervermogen ontwikkelt ze zich snel. Maaike gaat voor afwisseling en smeuïge onderzoeksonderwerpen.

maaikejongsma@kienonderzoek.nl

050-3171773

Dirkjan Klumper, projectleider

Dirkjan heeft de studie International Business en Languages gevolgd. Omdat hij altijd benieuwd is naar het hoe en waarom van zaken, heeft hij zich tijdens zijn studie en stages toegelegd op marktonderzoek. Hij zit dan ook helemaal op zijn plek bij Kien en heeft zich in korte tijd ontwikkeld van junior marktonderzoeker naar projectleider. Dirkjan is analytisch, nuchter en ambitieus.

dirkjanklumper@kienonderzoek.nl

050-3171771

Jessica Hootsen, projectleider

Jessica is afgestudeerd in Sociale Psychologie. Tijdens haar studie heeft ze interesse ontwikkeld in onderzoek en het schrijven van rapporten, zodoende is ze terecht gekomen bij Kien waar ze nu werkzaam is als projectleider. Ze is serieus in haar werk, maar houdt ook van een dolletje. In haar vrijetijd is ze sportief en is ook graag van de partij bij een feestje.

jessicahootsen@kienonderzoek.nl

050-3171770

Berdien Schanssema, projectleider

In Groningen heeft Berdien een dubbele Master gevolgd: Marketing Management en Marketing Research. Dit maakt dat zij niet alleen op marktonderzoek gebied de opdrachtgever kan informeren, maar ook op marketing niveau kan meedenken. Na haar stage bij FrieslandCampina, haar afstudeerscriptie voor Appelsientje en haar reis naar Oceanië is Berdien sinds 2011 werkzaam bij Kien als marktonderzoeker. Haar vrijetijd brengt ze graag door met vrienden en familie.

berdienschanssema@kienonderzoek.nl

050-3657678

Rianne Jacobi, projectleider

Rianne heeft de opleidingen vrijetijdsmanagement en communicatie –en informatiewetenschappen gevolgd en heeft hiermee een breed interesseveld ontwikkeld. Ze is bij Kien begonnen als enquêteur naast haar studie en is inmiddels opgeklommen tot Projectleider, deze route heeft ervoor gezorgd dat ze alle stappen van onderzoek heeft ‘meegemaakt’. Naast een serieuze aanpak in haar werk, houdt ze van gezelligheid.

riannejacobi@kienonderzoek.nl

050-3657673

Sanne de Graaf - Camps, marktonderzoeker

Sanne heeft een kritische blik en het uitvoeren van detailchecks en het schrijven van rapporten is haar dan ook op het lijf geschreven. Sanne is pro-actief, flexibel en laat zich niet snel van de wijs brengen; ideale eigenschappen voor een marktonderzoeker.

sannedegraaf@kienonderzoek.nl

050-3657675

Suraya Kox, marktonderzoeker

Suraya heeft een Master in Klinische Neuropsychologie, maar kwam tot de conclusie dat haar hart daar niet bij ligt. Suraya had altijd al een passie voor onderzoek en heeft tijdens een werkervaringsplaats bij Kien ontdekt dat ze daarvan inderdaad haar toekomst wilde maken. Suraya is nu bij ons aan de slag als Junior Marktonderzoeker. Met haar vrolijke en kwaliteitsgerichte instelling draagt ze bij aan menig onderzoek.

surayakox@kienonderzoek.nl

050-3171774

Karin Kraak, marktonderzoeker

Karin is een enthousiaste Junior Marktonderzoeker, die nieuwe projecten met veel energie te lijf gaat. Na haar studie Sociale Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen heeft ze onder andere voor diezelfde universiteit gewerkt aan de Nationale Studentenenquête. Ze houdt van het spelen met datasets en het bovenhalen van alle mogelijke informatie in een onderzoek. Na een dag achter het bureau bij Kien leeft Karin zich graag uit als BodyCombat instructeur in de sportschool.

karinkraak@kienonderzoek.nl

050-3171778

Marten Buist, marktonderzoeker

Wat marktonderzoek interessant maakt voor Marten zijn de uiteenlopende projecten en onderwerpen. Hij heeft een no-nonsense instelling en houdt zijn hoofd koel, waardoor hij overzicht houdt over de diverse projecten. Ook door zijn belangstelling voor data-analyse is hij in zijn element bij Kien. Buiten kantoortijden kun je Marten op de fiets tegenkomen.

martenbuist@kienonderzoek.nl

050-3657670

Anita Vlasma, marktonderzoeker

Anita is een down to earth, creatief type met een master psychologie op zak. Ze is leergierig en houdt zich als Junior Marktonderzoeker dan ook graag met heel veel verschillende werkzaamheden en onderwerpen bezig. Anita is erg sociaal en enthousiast en maakt waar mogelijk graag even tijd voor een praatje met een collega of klant.

anitavlasma@kienonderzoek.nl

050-3171776

Taco Poelstra, databaseman

Onze ‘databaseman’. Stel een vraag over een database en Taco beantwoordt hem. Gedetailleerd en genuanceerd. Zeer belangrijk omdat databasemanagement en -beheer het fundament vormen van continu metingen. Taco is ook verantwoordelijk voor steekproeftrekkingen en verzendingen. Hij is een feitenkenner, een doener en doorzetter. Niet voor niets was hij aanvoerder van het Nederlands korfbalteam en staat hij bekend als de Johan Cruijff van het Nederlandse korfbal. Check Google maar.

tacopoelstra@kienonderzoek.nl

050-3657676

Egbert van der Es, projectleider webdevelopment

Egbert van der Es, onze projectleider web development. Egbert is afkomstig van Pink Roccade en sinds 2007 werkzaam bij Kien. Hij heeft mede onze site helpen ontwikkelen. Door toepassing en ontwikkeling van slimme IT-tools zorgt hij voor geavanceerde vragenlijsten, voor intuïtieve en browse- en navigatiemogelijkheden, etc. Kortom, voor maatwerk voor onze klanten. Hij is niet zozeer op zoek naar de nieuwste tools, maar vooral naar toepassingen die bewezen hebben betrouwbaar te zijn.

egbertvanderes@kienonderzoek.nl

050-3657679

Wessel Steenhuis, webdeveloper

Wessel Steenhuis is Webdeveloper bij Kien. Hij helpt Kien in die functie met het verder uitbouwen van onze eigen onderzoektools. Wessel is direct na het afronden van zijn opleiding Informatica bij Kien in dienst gekomen. Hij is leergierig en vindt het leuk om oplossingen te zoeken en vinden die niet voor de hand liggen.

wesselsteenhuis@kienonderzoek.nl

050-3657674

Marjolein Blauwiekel, office manager

Marjolein is een office manager in hart en nieren. Ze houdt zich bezig met zaken als HRM, financiën, projectplanning, organisatie en kwaliteit en het liefst allemaal tegelijk. Als geboren en getogen Groningse heeft Marjolein een nuchtere instelling. Ze is nieuwsgierig, recht door zee en een tikje eigenwijs. In de open en platte organisatie die Kien is, voelt ze zich dan ook als een vis in het water.

marjoleinblauwiekel@kienonderzoek.nl

050-3171777

Vince Huisman, callcenter supervisor

Motiveert en begeleidt de callcentermedewerkers op de voor hem kenmerkende enthousiaste en stimulerende wijze. Door zijn uitgebreide callcenter- en leidinggevende ervaring, heeft hij alles in huis om het volledige potentieel uit iedere callcentermedewerker te halen.

supervisor@kienonderzoek.nl

050-3171777

Steven Noordam, directie

Steven Noordam, directeur en één van de founding fathers van Kien. Betrokken, enthousiast, een gezond kritische instelling en zeer ervaren: sinds 1992 actief in het marktonderzoek. Steven is verantwoordelijk voor sales, klantbeheer en marketing. Is gespecialiseerd in kwantitatief onderzoek en in het geven van marketingadvies. Werkt grotendeels vanuit Haarlem maar is ook regelmatig in Groningen te vinden.

stevennoordam@kienonderzoek.nl

085-4018250

Teo de Vries, directie

Met zijn indiensttreding in 1996 was Teo onze eerste werknemer. Inmiddels is hij al jaren MT-lid en partner van Kien. Primair verantwoordelijk voor alle ICT-zaken, van internet en hardware tot ontwikkeling van software. Hij staat aan de basis van de efficiency van onze systemen. Als we zeggen dat hij een echte Noorderling is, dan is dat complimenteus bedoeld. Hij is nuchter en duidelijk, iemand met het hart op de tong. Tegelijkertijd voelt hij precies aan wanneer hij het diplomatieker moet aanpakken.

teodevries@kienonderzoek.nl

050-3171775